Hoe werkt het?

Hoe werkt het Affiliate Progamma van Green Rose Beauty?

Het is super leuk en heel eenvoudig!

1. Meld je aan
Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. Ik neem contact met je op om alles door te spreken. Besluiten we om samen te werken? Dan ontvang je een referral link en een kortingscode van Green Rose Beauty die je kunt delen met jouw leden, volgers en vrienden.

2. Promoot
Deel jouw enthousiaste mening of ervaring over Green Rose Beauty met andere beautylovers op de manier die bij jou past. Heb je een blog? Deel de referral link in jouw blogs! Ben je influencer? Deel jouw kortingscode op social media! Of deel de link met je vrienden en familie.

3. Verdien commissie
Voor elke aankoop die via jouw link gedaan wordt, verdien je 10% commissie. Op deze manier verdien je een passief inkomen én help je andere beautylovers om de beste natuurlijke, duurzame en dierproefvrije beautyproducten te vinden.

Wat gebeurt er als ik me heb aangemeld?
Als jouw aanmelding is goedgekeurd, krijg je toegang tot jouw persoonlijke dashboard. In het dashboard vind je jouw persoonlijke gegevens en instellingen, je referentielink, je statistieken en de betalingen die jij hebt ontvangen.

Heb je alles ingevuld? Dan kun je direct starten! Voor elke aankoop die via jouw link of kortingscode gedaan wordt, verdien je 10% commissie.

Belangrijk:
Lees voordat je je aanmeldt de ‘Algemene voorwaarden’ door. Door je aan te melden als affiliate ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@greenrosebeauty.nl

Ik kijk uit naar een leuke samenwerking!

Liefs, Ellen