Bezorgen en retourneren

Levertijd & verzendkosten

Bestellingen worden de volgende werkdag verzonden met PostNL.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen voor Nederland:
€5,95 voor bestellingen tot €19,99. €3,95 voor bestellingen tot €49,99. Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-.
De verzendkosten bedragen voor België:
€8,95 voor bestellingen tot €29,99. €5,95 voor bestellingen tot €59,99. Gratis voor bestellingen vanaf € 60,-.

Retourneren

Wil je een bestelling retour sturen? Indien het product ongeopend en verzegeld is, kun je een bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren. Neem hiervoor contact op via info@greenrosebeauty.nl. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder waar je gebruik van wilt maken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten (mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is).

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.