Over Green Rose Beauty

Welkom bij Green Rose Beauty, de online clean beauty shop voor beautylovers die bewust leven!  
In 2020 ben ik Green Rose Beauty gestart vanuit een passie voor natuurlijke, vegan en dierproefvrije beautyproducten van het merk Dr. Botanicals. Veel beautylovers delen deze passie maar de producten van Dr. Botanicals waren in Nederland nog maar beperkt (of heel duur) verkrijgbaar. Daar bracht ik met Green Rose Beauty verandering in! In de webshop vind je een grote collectie van Dr. Botanicals producten. Van gezichtsverzorging tot body-, haar- en handverzorging. Later heb ik hier de merken Loveli (100% natuurlijke deodorant, lipbalm en skincare zonder schadelijke stoffen), Evolve (salonkwaliteit natuurlijke skincare producten), Bamboozy (duurzame wasbare wattenschijfes), PuroBio (biologische en nikkelvrijemake-up), Earth Elements en Beesha (100% natuurlijke shampoobars, conditionerbars en showerbars) aan toegevoegd zodat jij een complete shopervaring hebt bij Green Rose Beauty.
Ik doe mijn best om de pakketjes zo duurzaam mogelijk in te pakken. Zo hergebruik ik dozen, inpak- en opvulmateriaal en gebruik ik geen plastic. 
Ook vind ik het erg leuk om mijn kennis te delen met andere beautylovers die interesse hebben in clean beauty. Daarom blog ik regelmatig over onderwerpen die met natuurlijke en duurzame verzorging te maken hebben. 
Samenwerken? Kijk dan even op de pagina voor het affiliate programma
Voor persoonlijk contact of advies mag je altijd contact opnemen met mij via info@greenrosebeauty.nl of 06-25098768 (tussen 09.00 en 17.00 uur)
Ik wens je veel lees- en shopplezier!
Liefs, Ellen