Dr Botanicals Nederland

Dr Botanicals

Dr Botanicals is een merk met natuurlijke, vegan en dierproefvrije beautyproducten. Het bedrijf is gevestigd in Engeland. Dr Botanicals valt onder de Skin research Group waar ook de merken skinChemists, Organic & Botanic, MD Formula, Skin Pharmacy, Life Change, Gold Serums and Derma Treatments onder vallen.

Waar kan ik Dr Botanicals producten kopen in Nederland?

In Nederland kun je Dr Botanicals producten kopen bij Green Rose Beauty. Dit is een Nederlandse webshop met beautyproducten die natuurlijk, vegan en dierproefvrij zijn. Je kunt eenvoudig en vertrouwd betalen met Ideal. Ook is de klantenservice Nederlands en kun je dus op een snelle en gemakkelijke manier je vragen stellen of advies vragen. Op de website van Green Rose Beauty kun je meer lezen over Dr Botanicals producten. Of kijk eens op de Instagram of Facebook pagina.

Organic & Botanic en Skin Chemists Nederland

Ook heeft Green Rose Beauty beautyproducten van de merken Organic&Botanic en Skin Chemists in het assortiment. De producten van Organic&Botanic zijn naast vegan en dierproefvrij ook nog eens gemaakt met ingrediënten van biologische oorsprong. De producten van Skin Chemistst zijn dierproefvrij en gericht op de oudere huid en anti-ageing.