Review Loveli deodorant door Kim Peeters

Kim Peeters schreef een eerlijke review over de deodorant van Loveli. Ze vertelt hoe de deo haar bevalt en benoemt de voor- en nadelen.

Voorwoord over Green Rose Beauty

Voor ik mijn review start wil ik graag het concept van Green Rose beauty aan jullie voorstellen, alsook wie de persoon achter het concept is en welke producten je er kunt vinden.
Hier gaan we!

Green Rose beauty is een webshop waar je duurzame, natuurlijke, vegan én dierenproefvrije beautyproducten kan aankopen. Je kan er ook om persoonlijk advies vragen zodat je er zeker van bent dat de producten die je aankoopt bij jouw huid passen.
De persoon die achter de webshop schuilt is Ellen, een jonge 36 jarige vrouw die haar passie op 17 augustus 2020 officieel heeft gemaakt en dus haar webshop geopend heeft! Het directe klantencontact dat je hebt als je een kleine onderneming steunt, ontbreekt hier ook zeker niet. Voor vriendelijke klantenservice en aangenaam aangepast advies, zit je hier zeker op je plaats!
Green Rose Beauty werkt samen met drie grote, heerlijke merken. Je kan er Dr. Botanicals shoppen, Loveli en ook Bamboozy.


Welk product heb ik aangekocht?

Ik heb de deodorant stick aangekocht van het merk Loveli in de geur ‘Fresh cotton’.

Persoonlijk hou ik niet van de klassieke deodorant in een spuitbus en eigenlijk vind ik die ook helemaal niet effectief. Een stick krijgt meer mijn persoonlijke voorkeur, maar dan wel een droge stick en geen natte roller. Ook ben ik iemand die vrij snel zweet en wou ik dus écht wel een effectief product die ook geurtjes kon tegenhouden.

Wat vond ik van de deodorant stick?

Verpakking en formaat

De verpakking of ‘de buitenkant’ van de stick is strak en netjes. Het is een wit rond stickje dat nauwelijks opvalt. Er staat ‘Loveli’ op gedrukt aan de voorkant en daaronder vind je ook de geur die je aankocht. ‘Fresh cotton’ dus, in mijn geval. De ingrediënten kan je op de achterkant vinden.
Het formaat is super handig. Ik heb de 30ml aangekocht en het past gemakkelijk in je handtas.
Zelfs als je niet van plan bent om deze stick mee te nemen, is het nog steeds leuk dat hij niet zoveel plaats in neemt in je badkamer.

Het product

Als je de stick opendraait dan komt er een witte crème-achtige substantie naar boven die heerlijk ruikt. ‘Fresh cotton’ ruikt ook echt naar fris gewassen katoen. Een zachte, aangename geur. Toen ik de stick voor de eerste keer probeerde had ik eerlijk gezegd mijn twijfels. Iets nieuws proberen is altijd afwachten, toch?

Als je de deo op je oksels smeert dan geeft deze een klein beetje wit af, maar van zodra je je oksels terug in de normale houding begeeft, gaat het witte vanzelf weg. Geen plekken, yes! Ik draag veel zwarte kledij, dus dit was ook een belangrijk punt. De eerste dag dat ik de deo aanhad, had ik 8 uur gewerkt. Toen ik thuis kwam en me aan het omkleden was, kon ik de aangename geur van de deo nog steeds ruiken. Ik zweet altijd wat na een lange werkdag, maar ik was aangenaam verrast toen ik deo rook in plaats van zweet. Ook had ik het gevoel dat ik minder gezweet had doorheen de dag dan anders.

Ik gebruik de deo stick nu een drie tal weken en ik ben nog steeds heel tevreden. Het is voor mij zo belangrijk om een goed werkende deodorant te vinden in stick-vorm, en het is me eindelijk gelukt!


Alle positiviteit op een rijtje

 • Een handig compact formaat
 • Een subtiele, strakke look
 • Een zachte, aangename geur
 • Maakt geen vlekken op je kledij
 • Geeft je het gevoel dat je minder zweet
 • Neemt je zweet geurtjes voor minstens 90%* weg
 • De geur blijft lang


Waarom is deze deo wel effectief?
Wat is het verschil met andere?

De Deodorant van Loveli is deo zonder aluminium.
Deo’s met aluminium sluiten eigenlijk je zweetklieren af wat dus niet goed is!
Zweten is goed voor je want daarmee koelt je lichaam zich af en ontdoet zich zo van de afvalstoffen uit je lichaam. Zweet ruikt pas als het in aanraking komt met bacteriën, we kunnen dat voorkomen door onze oksels regelmatig te wassen maar ook door de pH-waarde van de huid omhoog te brengen. Dat zorgt er dan weer voor dat de bacteriën niet op je huid kunnen leven. Geen bacteriën, geen geurtjes!

In de deodorant van Loveli zit natriumbicarbonaat, ofwel: zuiveringszout. Het zweet wordt daardoor namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren op je huid komt. Zuiveringszout heeft ook een beetje een absorberend effect, waardoor het kan aanvoelen alsof je minder zweet.

Ingrediënten

Kokosnoot olie, Natriumbicarbonaat, Bijenwas*, Zinc Oxide (ongecoat), Arrowroot poeder, Vitamine E, Natuurlijke Parfum, Zonnebloem olie, Natuurlijke bestanddelen Essentiële oliën.

*Door de bijenwas is dit product niet veganistisch maar wel 100% natuurlijk.

Mijn uiteindelijke score

9,5/10

Het enige halve minpuntje is dat het nét ietsje duurder is dan een deo die je koopt in de drogisterij. (30ml-€7,99)
Zelf heb ik het er zéker voor over en vind ik het een fantastisch product!

 


Ouder bericht Nieuwer bericht


 • Cindy Schubert op

  Sinds een paar dagen gebruik ik de Loveli deo Fresh cotton.
  Ik gebruikte voorheen een andere natuurlijke deo, die stopt het zweten, waardoor naar mijn idee mijn lichaam afvalstoffen niet goed kwijt kon raken.
  Nu ik de Loveli hebt gebruikt, merk ik gelijk verschil. De geur blijft aangenaam en fris.
  Waar ik vooral op let is of een product ‘schoon’ is. Daar voldoet de Loveli deo zeker aan, ik ben overgestapt en blijf de Loveli nu gebruiken!


Laat een reactie achter