Review Loveli deodorant door Kim Peeters

Kim Peeters van www.kimpeeterskmo.com schreef een eerlijke review over de deodorant van Loveli. Ze vertelt hoe de deo haar bevalt en benoemt de voor- en nadelen. Een korte samenvatting:

Ik gebruik de deo stick nu een drie tal weken en ik ben nog steeds heel tevreden. Het is voor mij zo belangrijk om een goed werkende deodorant te vinden in stick-vorm, en het is me eindelijk gelukt!

 • Een handig compact formaat
 • Een subtiele, strakke look
 • Een zachte, aangename geur
 • Maakt geen vlekken op je kledij
 • Geeft je het gevoel dat je minder zweet
 • Neemt je zweet geurtjes voor minstens 90%* weg
 • De geur blijft lang

Lees de gehele review hier!

Kim is sinds kort haar eigen onderneming Kim Peeters KMO gestart. Haar voornaamste service is die van copywriter en tekst corrector. Dit is alles wat met teksten opstellen, uittypen en controleren te maken heeft. Denk aan een nieuwsbrief opstellen, een tekst voor je website of flyer bedenken of zelfs een tekstje voor je social media account uitschrijven. Als je een thesis of een boek aan het schrijven bent, kan Kim je teksten ook nakijken op spelfouten en zinsbouw. Wat zij daarnaast ook aanbied is een uiteenlopend takenpakket dat onder de noemer ‘persoonlijk assistente’ valt. Het kan dus veel betekenen! Het telefoontje dat je al weken uitstelt maar je écht moet plegen, de mails die je al dagen negeert en je eindelijk eens zou moeten beantwoorden, een bestelling plaatsen of zelfs bestellingen helpen inpakken en verwerken.. er is veel mogelijk!

Daarnaast heeft Kim ook een beautyblog waar zij beautyproducten reviewt en tips&tricks geeft. Dus volg haar vooral ook op Instagram!


Ouder bericht Nieuwer bericht


 • Cindy Schubert op

  Sinds een paar dagen gebruik ik de Loveli deo Fresh cotton.
  Ik gebruikte voorheen een andere natuurlijke deo, die stopt het zweten, waardoor naar mijn idee mijn lichaam afvalstoffen niet goed kwijt kon raken.
  Nu ik de Loveli hebt gebruikt, merk ik gelijk verschil. De geur blijft aangenaam en fris.
  Waar ik vooral op let is of een product ‘schoon’ is. Daar voldoet de Loveli deo zeker aan, ik ben overgestapt en blijf de Loveli nu gebruiken!


Laat een reactie achter